• Trosor som håller in magen

  Magen är en del av kroppen som många hatar, vilket är väldigt synd och väldigt talande för hur vi har format vårt samhälle. Men man kan inte ändra samhällsnormer över en natt och ibland vill man helt enkelt forma kroppen och se längre och slankare ut. Om du vill hitta trosor som håller in magen kan jag rekommendera feminint.se, https://www.feminint.se/kategori/trosor-som-haller-in-magen

  Det finns i dagsläget många snygga alternativ och man behöver inte längre kapsla in sig i stelt, obekvämt tyg som inte kan andas för att hålla in magen lite. Det finns snygga alternativ som håller in magen, formar rumpa och lår eller rent allmänt slimmar kroppen. Vissa formande trosor går så högt upp att du kan fästa dem i BHn så att du får en lång, slank linje hela vägen. 

  Mina favoriter kommer från Spanx, spotlight on lace är ett tydligt tecken på att man kan ha snygga, slimmande underkläder. https://www.feminint.se/shapeweargordel/trosor-shapeweargordel/spanx-spotlight-on-lace-brieftrosa-hog-midja-s-l-svart De finns dessutom i en härligt gammelrosa färg om man har tröttnat på basfärgerna. 

  Det finns olika nivåer av shaping, de lättaste håller in lite lätt och uppmuntrar lätt en slankare figur, sen finns det super-duper-shaping som helt enkelt säger åt kroppen att den _ska_ se ut så här. Naturligtvis är lätt shaping bekvämare än hård reducering. Många shapingplagg känns som en stabil kram som stödjer upp och till och med kan ge ett lätt lugnande effekt.

  Värt att tänka på är att du måste ha rätt storlek. Om du köper en storlek mindre än vad du egentligen har så kommer du inte se smalare ut utan det kommer snarare se ojämnt ut och du kanske till och med ser större ut för kroppen börjar bukta ut på helt fel ställen. En för stor storlek ger dig däremot inte effekten du är ute efter, utan hänger bara där och kanske rynkar sig osmickrande. Så rätt storlek för din kropp är A och O.

  Så passa på att handla dina trosor som håller in magen redan idag!

  Categories: Marknad

  Tags: , ,

  Leave a Reply