• Swegmark hos feminint.se!

  Äntligen finns Swegmark hos feminint.se! Swegmark är ett märke som grundades 1937 och har sen dess stadigt försett oss med stabila underkläder i bra material. Fokus ligger på bekväma underkläder i bra material. BHarna ska ge bra stöd och ha god passform samtidigt som de känns prisvärda. Nästan allt är märkt med ÖkoTex och mycket av bomullen är FairTrade-certifierad, Swegmark är ett märke som tänker både på etik och miljö. Produktionen sker i dagsläget i Lettland vilket minskar långa färdvägar och höga fraktkostnader vilket hjälper till att hålla priset nere och kvalitet på topp.

  Värt att ta en extra titt på är bhar med kryssfunktion. Ett speciellt sätt att med hjälp av sömmar istället för byglar ändå ge ordentligt stöd och ett fint lyft. Swegmarks BHar är ofta bygelfria eller använder sig av flexi-wire, dvs. lätt böjliga byglar som är bekvämare än de vanliga i stål. BHar som varken har kryssfuktion eller bygel ger ändå bra stöd med hjälp av sömmar och smart placerade resårband.

  Omkring år 2010 utvidgade Swegmark sitt varumärke och började sälja sportbhar under namnet SweMark. Här hittar du många snygga alternativ som håller bysten ordentligt på plats så att du kan fokusera på träningen istället för att behöva avbryta för att rätta till BHn.

  Så om du är intresserad av fina underkläder i högkvalitet till ett lämpligt pris – kolla in Swegmark hos feminint.se !

  Categories: Marknad

  Tags: , ,

  Leave a Reply