• Protes-bh som passar alla!

  En protes–bh används kanske oftast när man genomgått mastektomi, men även om du har kvar bägge brösten kan de passa dig ändå. Några snygga alternativ hittar du här: http://www.feminint.se/bh-1/protes-bh

  Dessa protesbhar har fickor för inlägg i bägge kuporna, vilket innebär att det inte spelar någon roll om du har opererat bort bägge, ena eller inget alls. Fickor för inlägg är oftast en ficka i mjuk microfiber där du kan placera en protes eller push up-kuddar. De håller proteserna ordentligt på plats utan att ligga och skava mot huden. Om du behöver protes är det dock inte så enkelt som att du bara kan sy in en ficka i din favorit-bh, för en protes-bh ska vara speciellt anpassad för att få plats med protesen ordentligt. Kuporna är formade för att bättre följa protesens form och hjälper till att dölja eventuella ärr. Axelbanden sitter mer mot mitten för att ge bättre stöd. Det är även vanligt med vadderade axelband för att fördela vikten bättre och ge högre komfort. Ett stadigt mitt-parti och bredare ryggband ger högre stabilitet för att inte protesen ska glida runt. 

  Protes-bharna hos feminint är otroligt mjuka och bekväma och många är riktigt snygga. Funktion behöver inte nödvändigtvis konkurera ut stil.

   

  Categories: Marknad

  Tags: , , , ,

  Leave a Reply